Veranda bouwpakket

Veranda bouwpakket

Bent u op zoek naar een veranda bouwpakket? TomS Buitenleven heeft verschillende bouwpakketten in het assortiment. Na een flink aantal projecten gedaan te hebben, besloten wij om zelf veranda’s te maken. Door groot enthousiasme van onze klanten hebben we ervoor gekozen om onze veranda’s als bouwpakket aan te bieden. Onze klanten kunnen nu zelf de ideale veranda bouwen aan de hand van ons zelfontwikkelde veranda bouwpakket.

Houten veranda bouwpakket

Een houten veranda komt het vaakst voor. Hout is duurzaam en is bestand tegen veel verschillende weersomstandigheden. Een garantie voor een lange levensduur dus. Bij ons vindt u grenenhouten en douglas veranda bouwpakketten in verschillende afmetingen. TomS Buitenleven levert een kant en klaar bouwpakket voor uw veranda. Het houten veranda bouwpakket bestaat uit alle houten onderdelen en een uitgebreide montage beschrijving, waardoor de constructie eenvoudig in elkaar te zetten is. Hiernaast bevat het bouwpakket ook de fundering, betonpoeren, aluminium daktrim en PVC afvoerbuis voor het monteren van de veranda. Het enige wat u zelf nodig heeft is een schep, waterpas, rolmaat en accuboormachine. Daarna bent u helemaal klaar om aan de slag te gaan.

houten veranda bouwpakket

Veranda op maat bestellen

De houten veranda is verkrijgbaar in vijf standaard afmetingen, met een diepte van 3 meter. Wilt u liever zelf een veranda ontwerpen? Bekijk dan onze configurator. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende materialen en onderdelen. Maak een ontwerp helemaal afgestemd op uw wensen en voorkeuren. In een paar stappen ontwerpt u eenvoudig de ideale veranda voor aan uw huis. Wilt u wat inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

Bestel direct online in de webshop

Bent u geïnteresseerd in een van onze veranda bouwpakketten? Neem dan contact met ons op of plaats direct een bestelling. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen in onze zaak. Wij doen er alles aan om uw droomveranda te ontwerpen. Ook zijn we druk bezig met de uitbreiding van onze webshop, houd deze goed in de gaten!