TomS Buitenleven – Ridderkerk

Overkapping Ridderkerk

Heeft u interesse in een overkapping en woont u in de buurt van Ridderkerk? TomS Buitenleven levert uw overkapping als bouwpakket, helemaal zelf in elkaar te zetten. Bekijk het assortiment en bepaal de perfecte afmetingen.

Overkapping in omgeving Ridderkerk

De houten overkapping wordt geleverd als standaard bouwpakket. Al het benodigde gereedschap en onderdelen zijn inbegrepen. Wilt u graag een overkapping in de buurt van Ridderkerk? Dat is geen probleem, ook hier leveren wij! De onderdelen zijn eenvoudig te monteren, zo zet u gemakkelijk uw eigen houten overdekking in elkaar. Het enige wat u zelf in huis moet hebben is een rolmaat, schep, waterpas en boormachine. Het bouwpakket is te bestellen in verschillende afmetingen, bekijk het aanbod.

Ontwerp uw eigen overkapping

Bij TomS Buitenleven is het ook mogelijk om uw eigen overkapping samen te stellen. Wilt u net even wat anders dan een standaard overdekking, dat is geen probleem. Ontwerp uw eigen overkapping met behulp van de configurator. Kies uit verschillende soorten hout, afmetingen en afwerking. Heeft u een mooi ontwerp gemaakt? Dan wordt die als kant-en-klaar pakket bij u thuisbezorgd in Ridderkerk. Ook dit bouwpakket is eenvoudig zelf te monteren.

Overkapping bestellen in Ridderkerk

Bestel een mooie overkapping gemaakt van Douglas hout in omgeving Ridderkerk. Dit materiaal is erg sterk waardoor u lang kunt genieten van uw overdekking. Het bouwpakket is eenvoudig in elkaar te zetten en alle onderdelen worden meegeleverd. Met funderingsstenen, betonpoeren, aluminium daktrim en pvc-afvoerpijp bouwt u een stevige overkapping die lang mee gaat. Bekijk voor inspiratie onze projecten.

Neem contact op

Heeft u vragen over de overkappingen? Of wilt u meer informatie voor het monteren van de overkapping? Neem dan contact met ons op via de website of telefonisch via +316 307 676 98. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen in de showroom.