TomS Buitenleven – Rotterdam

Overkapping Rotterdam

Bent u op zoek naar een overkapping in Rotterdam? Bij TomS Buitenleven vindt u de mooiste houten overkappingen in een bouwpakket. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Leef écht buiten met een overkapping van TomS Buitenleven.

Overkapping kopen omgeving Rotterdam

De overkappingen worden geleverd als compleet bouwpakket, voorzien van alle onderdelen en benodigdheden. Woont u in de buurt van Rotterdam? Ook daar leveren wij de overkappingen. De overkapping is eenvoudig te monteren, doordat alle onderdelen genummerd zijn. Bij de aanschaf van een overkapping krijgt u al het benodigde gereedschap om de overkapping op te bouwen. Het enige wat u zelf nog nodig hebt is een schep, rolmaat, waterpas en boormachine. U bent nu klaar om aan de slag te gaan. Bekijk het aanbod overkappingen.

Zelf een overkapping samenstellen

Wilt u graag net even wat anders dan een standaard overkapping? Bij TomS Buitenleven ontwerpt u zelf uw ideale overkapping of veranda. Met behulp van onze configurator stelt u hem zelf samen naar uw voorkeuren. De overkapping wordt vervolgens als kant-en-klaar pakket bij u afgeleverd.

Veranda in Rotterdam

Heeft u een mooi terras en wilt u die graag verbinden aan uw huis? Wat dacht u van een veranda? De veranda aan uw huis vormt de perfecte aanvulling van uw tuin in Rotterdam. Ook de veranda is zelf samen te stellen, geheel naar uw wensen. Ga voor een mooie Douglas houten veranda.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een kant-en-klaar bouwpakket voor uw overkapping in Rotterdam? Bekijk dan het aanbod van TomS Buitenleven. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Of maak een afspraak en kom een kijkje nemen in onze zaak. Wij doen er alles aan om de perfecte overkapping te ontwerpen.