Overkappingen bouwpakket bestellen?

Overkapping bouwpakket

Bij TomS Buitenleven vindt u diverse overkappingen in een bouwpakket. De afgelopen jaren hebben wij met TomS Tuinen een flink aantal overkappingen geplaatst. Met onze ervaring hebben wij uiteindelijk besloten zelf overkappingen te maken. Onze klanten waren zo enthousiast dat wij hebben besloten de overkappingen in bouwpakketten aan te leveren. Bij ons vindt u grenen houten en douglas overkapping bouwpakketten in verschillende afmetingen.

Douglas overkapping bouwpakket

TomS Buitenleven levert een kant en klaar pakket met alle onderdelen voor een veranda. In het pakket vindt u onder andere een uitgebreide montage beschrijving. Alle onderdelen zijn genummerd zodat de uitleg makkelijk te volgen is. Hiernaast vindt u in het douglas overkapping bouwpakket onder andere funderingsstenen, betonpoeren, aluminium daktrim, PVC afvoer pijp en alles om dit goed te kunnen monteren. Als u een douglas overkapping bouwpakket bij ons aanschaft zit daar ook echt alles in wat u nodig heeft. U heeft alleen een schep, rolmaat, waterpas, accuboormachine nodig en uiteraard wat tijd en geduld.

 

Overkappingen op maat

De houten overkapping bouwpakketten zijn er in vijf standaard afmetingen, van 3 meter diep. Naast onze standaard douglas overkapping bouwpakketten is het ook mogelijk zelf uw overkapping te ontwerpen. In onze configurator stelt u uw eigen overkapping samen. Ook hier kunt u kiezen uit een grenen houten overkapping of douglas overkapping.

Neem contact op met TomS Buitenleven

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de veranda pakketten? Neem dan contact met ons op. Als u langs wilt komen in de zaak kunt u een afspraak maken. Wij doen er alles aan om uw droomoverkapping te realiseren. Hiernaast zijn we druk bezig de webshop uit te breiden, dus houd het goed in de gaten!